portakallı revani
MALZEME:3 YUMURTA ,1SUBARDAĞI TOZŞEKER,YARIM SUBARDAĞI SIVIYAĞ,YARIM SU BARDAĞI SÜT,1 TANE PORTAKAL KABUĞU VE SUYU,1 SUBARDAĞI İRMİK,1,5 SUBARDAĞI UN,1 PAKET KABARTMATOZU..ŞERBETİ İÇİN 3 SUBARDAĞI TOZŞEKER ,3 SUBARDAĞI SU ,YARIM LİMONSUYU...
YAPILIŞI:YUMURTA ŞEKER ÇIRPIP DİĞER MALZEMELERİDE KARIŞTIRIP AYNEN KEK KIVAMINDA HAMURU YAPIYORUZ 200 DERECE FIRINDA PİŞİRİYORUZ FIRINDAN ÇIKAN REVANİYİ ILINDIKTAN SONRA SOĞUK ŞERBETİ DÖKÜYORUZ..........
.........AFİYET OLSUN.......
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder