Google+ Followers

3 Şubat 2012 Cuma

portakallı revani

MALZEME:3 YUMURTA ,1SUBARDAĞI TOZŞEKER,YARIM SUBARDAĞI SIVIYAĞ,YARIM SU BARDAĞI SÜT,1 TANE PORTAKAL KABUĞU VE SUYU,1 SUBARDAĞI İRMİK,1,5 SUBARDAĞI UN,1 PAKET KABARTMATOZU..ŞERBETİ İÇİN 3 SUBARDAĞI TOZŞEKER ,3 SUBARDAĞI SU ,YARIM LİMONSUYU...


YAPILIŞI:YUMURTA ŞEKER  ÇIRPIP DİĞER MALZEMELERİDE KARIŞTIRIP AYNEN KEK KIVAMINDA HAMURU YAPIYORUZ 200 DERECE FIRINDA PİŞİRİYORUZ FIRINDAN ÇIKAN REVANİYİ ILINDIKTAN SONRA SOĞUK ŞERBETİ DÖKÜYORUZ..........



.........AFİYET OLSUN.......




Hiç yorum yok: