14 Mart 2012 Çarşamba

İÇİ DOLGULU KURABİYE









  •  BU TARİFİ YETURLA LEZZET KARELERİ ,DEN GÖRMÜŞTÜM  BUGÜN BENDE DENEDİM LEZZETLİ BU GÜZEL KURABİYENİN TARİFİNE GEÇELİM...








  • MALZEMELER
  • 1PAKET KENTON KESTANELİ SOS [TOZ OLACAK]
  • 2 YEMEK KAŞIĞI PUDRA ŞEKERİ
  • 1ÇAY KAŞIĞI VANİLYA
  • 200 GR MARGARİN
  • KIVAMA GELENE KADAR UN
  • İÇ MALZEME
  • 1SU BARDAĞI HİNDİSTAN CEVİZİ
  • 1 YEMEK KAŞIĞI PUDRA ŞEKERİ
  • MALZEMEYİ BİRBİRİNE  TOPARLAYINCAYA KADAR SIVIKREMA
  • ÜZERİ İÇİN ÇİKOLATA
  •  YAPILIŞI
  • HAMURU  MALZEMEYİ KATIP YOĞURALIM HAMURDAN CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE KOPARIP İÇİNİ ÇİĞ KÖFTE GİBİ OYARAK İÇ MALZEMEDEN ÇAY KAŞIĞIYLA DOLDURUP KAPATIP YAVAŞCA YUVARLIYORUZ YASSILAŞTIRMADAN TEPSİYE DİZİYORUZ ÖNCEDEN ISITILMIŞ FIRINDA PİŞİRİYORUZ PİŞEN KURABİYELERİ ERİTİLMİŞ ÇİKOLATAYLA SÜSLÜYORUZ..
  •                                                    AFİYET OLSUN

2 yorum:

çatlakkafe dedi ki...

Ellerine sağlık canım kurabiyelerini aldım . Katılımın için teşekkürler

pasta karnavalı dedi ki...

:):)bende teşekkür ediyorum bol katılımlar diliyorum.