- MALZEMELER:
- 125 GR.MARGARİN
- YARIM ÇAYBARDAĞI SIVIYAĞ
- 1ÇAYBARDAĞI CEVİZ VEYA FINDIK (BEN CEVİZ KULLANDIM)
- 2ÇAYBARDAĞI TOZŞEKER
- 3,4 TANE KURU İNCİR (İNCE DOĞRANMIŞ)
- YARIM PAKET KABARTMATOZU
- 2YUMURTA (1,NİN SARISI AYRILACAK)
- 2,5 SUBARDAĞI UN DURUMA GÖRE EKLENEBİLİR
- YAPILIŞI
- MARGARİN VE ŞEKERİ KARIŞTIRMA KABINA ALALIM KARIŞTIRALIM (İNCİRLERİ KAYNAR SUDA 5 DAKİKA BEKLETELİM) KÜÇÜK KÜÇÜK DOĞRANMIŞ İNCİRLERİ ,CEVİZ,SIVIYAĞ,YUMURTA,UN VE KABARTMATOZUNU İLAVE EDİP YOĞURALIM YUMUŞAK KIVAMLI HAMURUMUZU CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE PARÇALAR KOPARIP YUVARLAYALIM FAZLA YASSILAŞTIRMAYALIM YAYILMASIN ÜZERİNE YUMURTA SARISINI SÜRÜP ÖNCEDEN ISTILMIŞ 180 DERECE FIRINDA 25 DAKİKA PİŞİRELİM...
- AFİYET OLSUN
12 Şubat 2012 Pazar
incirli kurabiye
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
2 yorum:
Eline sağlık .harika olmuş ..
naliyacım teşekkürler gerçekten tadıda nefiis oluyor ..
Yorum Gönder