17 Nisan 2013 Çarşamba

KOKOS KURABİYE




MALZEMELER
2 yumurta akı
2 su bardağı hindistan cevizi
1su bardağı pudra şekeri
2 çorba kaşığı kakao
100 gr. çikolata
üzeri için 
çikolata ve şekerleme
yapılışı
çikolatayı benmari eritelim(kaynar suyun üstünde)
daha sonra yumurta aklarını pudra şekeriyle iyice kemşanti kıvamına gelinceye kadar çırpalım erittiğimiz çikolatayı yumurta aklarına katıp kaşıkla karıştıralım ardından hindistan cevizi kakaoyu ilave edip kaşıkla iyice karıştıralım 
yağlı kağıt serdiğimiz kağıda top top yapıp önceden ısıttığımız 150 derece fırında 15 -20 dakika kuruyana kadar pişirelim pişen kurabiyelerin üzerine benmari erittiğimiz çikolata ve şekerlemeyle süsleyelim...
                           afiyet olsun

Hiç yorum yok: